NOVA TORTURA LAŽNE DRŽAVE: Kosovska policija zaustavila vozila sa srpskim registarskim oznakama

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 00:01

NOVA TORTURA LAŽNE DRŽAVE: Kosovska policija zaustavila vozila sa srpskim registarskim oznakama

U saopštenju nije navedeno da li su lica koja su prevozili navodno krijumčarenu robu privedena ili ne.

Kosovska policija saopštila je da je u pojačanoj akciji kontrole na terenu, u cilju navodnog sprečavanja krijumčarenja robe, u blizini Leposavića, zaplenjena izvesna količina hrane i pića i manja količina novca nakon što su zaustavljena dva vozila srpskih registarskih oznaka.

- Tokom sprovođenja zakonskih zadataka i ovlašćenja, praćenjem sumnjivih kretanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u graničnom pojasu, na sporednim putevima sela u okolini Leposavića, tačnije u selu Jošanica, granična policija je sprečila krijumčarenja robe, kada su zaustavljena dva vozila (mini kombi) srpskih registarskih oznaka, za koja se sumnjalo da su krijumčarili veće količine robe kao što su: koka kola, alkoholna pića (pivo), prehrambeni proizvodi, kao i novac u iznodu od 1.370 evra i 6.600 dinara. Roba je oduzeta, a slučaj se vodi u daljem sudskom postupku - navodi se u saopštenju policije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.