Izvor: Blic, 16.Jun.2023, 11:15

NOVA PROVOKACIJA NA SEVERU KOSOVA Ministar Krasnići u zgradi opštine Leposavić, Srbi prišli tik do ulaznih vrata, KFOR PODIGAO ŠTITOVE (FOTO, VIDEO)

Ministar uprave i lokalne samouprave Eljbert Krasnići ušao je jutros u zgradu opštine Leposavić tokom smene policije, kako bi održao sastanak sa gradonačelnikom iz redova "Samoopredeljenja" Ljuljzimom Hetemijem. Ispred samog ulaza u zgradu trenutno se nalaze predstavnici Srba koji ovo smatraju novom provokacijom Prištine.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TENZIČNO NA KOSOVU Ministar lažne države UŠAO zgradu opštine, deo okupljenih SRBA uspeo da priđe ulaznim vratima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023

Novi povod za tenzije na severu Kosova...Ministar uprave i lokalne samouprave Eljbert Krasnići ušao je jutros u zgradu opštine Leposavić tokom smene policije, kako bi održao sastanak sa gradonačelnikom iz redova Samoopredeljenja Ljuljzimom Hetemijem, javlja reporter Kosovo onlajna, uz informaciju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Kosovski ministar u zgradi opštine u Leposaviću, građani traže da je napusti

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jun.2023

U zgradi opštine u Leposaviću od jutros boravi ministar lokalne samouprave u Prištini Aljbert Krasnići, koji je u objekat ušao sa novom smenom policije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Srbi traže od KFOR-a da nikome ne dozvole ulazak u zgradu opštine Leposavić (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jun.2023

LEPOSAVIĆ - Srbi su danas zatražili od pripadnika KFOR-a u Leposaviću da nikome od prištinskih vlasti ne dozvole ulazak u zgradu opštine u koju je jutros u pratnji jakih policijskih snaga ušao ministar lokalne samouprave privremenih institucija Eljbert Krasnići.

Nastavak na Nezavisne Novine...

FARBA I ZVIŽDUCI ZA KURTIJEVOG MINISTRA: Evo kako je Krasnići ispraćen iz zgrade opštine Leposavić

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023

Lažni ministar lokalne samouprave Eljbert Krasnići, koji je jutros došao u zgradu opštine Leposavić, napustio je ovaj objekat...Okupljeni građani su ga ispratili zvižducima, a na vozilo u kojim je bio bačena je narandžasta farba...Krasnići je jutros ušao u zgradu opštine Leposavić tokom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.