Izvor: Blic, 29.Jun.2022, 18:44

NOVA ODLUKA VLASTI U PRIŠTINI O LIČNIM KARTAMA IZ SRBIJE Uveden reciprocitet, soapšteno i šta će biti sa registarskim tablicama

Vlada Kosova uspostavila je reciprocitet za ulazak državljana Srbije na Kosovo tako što je na elektronskoj sednici odlučila da primeni istu meru kao zvanični Beograd, koji ne prihvata kosovske lične karte, ali građanima Kosova na ulazu daje pismo koje zamenjuje identifikaciona dokumenta. Usvojena je i odluka o preregistraciji vozila na RKS tablice do 30. septembra, prenosi Koha.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada Kosova dala rok od dva meseca Srbima sa severa za zamenu tablica i ličnih dokumenata

Izvor: Radio 021, 29.Jun.2022

Vlada Kosova uspostavila je reciprocitet za ulazak državljana Srbije na Kosovo.

Nastavak na Radio 021...

Kosovska Vlada usvojila odluku o tablicama

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jun.2022

PRIŠTINA - Kosovska vlada odlučila je danas da će osobama koje na administrativne prelaze dođu sa ličnim dokumentom koji su izdale srpske vlasti na ulazu da pismo koje zamjenjuje identifikaciona dokumenta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.