NISAM IŠAO NA KOSOVO DA OŽENIM KURTIJA Rastu tenzije između Albanije i lažne države

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 20:57

"NISAM IŠAO NA KOSOVO DA OŽENIM KURTIJA" Rastu tenzije između Albanije i lažne države

Edi Rama o Kurtijevom odbijanju da se sastanu.

Rama je u Podgorici, tokom zajedničke pres konferencije sa premijerom Dritanom Abazović, tako odgovorio na pitanje o izostanku sastanka sa Kurtijem tokom boravka na Kosovu i da li to utiče na odnose Kosova i Albanije.

- Nisam otišao u Prištinu da se oženim Kurtijem. Ne osećam se uvređenim, kao mladoženja što mlada nije došla na venčanje - rekao je Rama.

Dodao je da je u Prištinu išao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao premijer Albanije na sastanke sa zvaničnicima Kosova.

- Nemam nikakav lični, a još manje institucionalni problem sa premijerom Kosova. Ja samo imam suprotna mišljenja o određenoj situaciji - rekao je Rama.

Kako je naveo, on trenutnu situaciju tretira kao nešto sa čim svi moraju da se nose zajedno, tako što razgovaraju.

- Kurti to tretira kao situaciju sa kojom mora da se nosi bez susreta i bez razgovora i to je njegovo pravo - dodao je Rama.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.