NI MAJICU, NI SRPSKU ZASTAVU, DOK JE ŽIV, NEĆE NIKOME DA PREDA! Vučić o lažima Prištine da su naterali Danila da skine majicu Predaja nije opcija

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 10:39

"NI MAJICU, NI SRPSKU ZASTAVU, DOK JE ŽIV, NEĆE NIKOME DA PREDA!" Vučić o lažima Prištine da su naterali Danila da skine majicu "Predaja nije opcija"

Predsednik Srbije demantovao laži Prištine.

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je laž da je na Vidovdan kosovska policija naterala njegovog sina Danila da skine majcu - Predaja nije opcija.

- Ni majcu, ni sprsku zastavu, dok je živ neće nikome da preda - naglasio je Vučić gostujući na TV Prva.

Istakao je da nije tačno ni to da je Danilo otišao na KiM na Vidovdan da bi provocirao, pošto tamo ide već 13 godina i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nikoga nije uvredio niti bilo šta ružno uradio.

Vučić je rekao da, ipak, Danilo bez obzira što su ga zaustavljali na KiM tri puta tog dana, i hteli da ponize, nije osetio ni najmanje u odnosu na ono što Srbi na severu KiM doživaljavaju - brutalnu troturu, hapšenja i šikaniranje.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Smajlović: "Hteli su da ga ponize, ali on se nije uplašio" VIDEO

Izvor: B92, 03.Jul.2023, 10:07

Novinarka Ljiljana Smajlović, je gostujući na TV Prva istakla da je Danilo Vučić, sin predsednika Aleksandra ima snažna osećanja prema Kosovo i Metohiji...Zato je i posetio Gračanicu na Vidovdan..."To je bio riskantan potez, da sin predsednika Srbije ide u Gračanicu a naročito sa majicom "Predaja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.