NEMAMO DRŽAVU, STAVOVI VLADE SU KONFUZNI Albanci konačno priznali istinu, KURTI doveo do sloma LAŽNE države!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 20:01

"NEMAMO DRŽAVU, STAVOVI VLADE SU KONFUZNI" Albanci konačno priznali istinu, KURTI doveo do sloma LAŽNE države!

Profesor Miljazim Krasnići istakao je da Kosovo od 1989. godine pa sve do sada, nikada nije bilo u goroj poziciji u međunarodnoj areni

Profesor Miljazim Krasnići istakao je da Kosovo od 1989. godine pa sve do sada, nikada nije bilo u goroj poziciji u međunarodnoj areni, prenosi Dukađini.

- Tako loša međunarodna pozicija Kosova nije bila od 1989. godine, mi nemamo državu, ali verujemo u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naš projekat i u ljude koji su nas predstavljali, jer su to bili ljudi koji su ispunili svoja obećanja - rekao je Krasnići.

Prema njegovim rečima, izjave predstavnika kosovske vlade o izborima na severu i sankcija EU su nepromišljene.

Navodi da je Kurtijeva vlada konfuzna i kontradiktorna i da Kosovo nije u stanju da ucenjuje EU.

- Stavovi Vlade su konfuzni i kontradiktorni, kao što je bio slučaj sa tablicama, sa hapšenjima pa oslobađanjima, i kao što se desilo sa izborima koji su samo proizveli blokadu koju sada imamo. Konfuzna je i kontradiktorna i izjava da prvo treba ukinuti sankcije, pa onda održati izbore, ne može se EU ucenjivati takvim zahtevima - dodao je Krasnići.

Jedino rešenje po pitanju severa Kosova, prema Krasnićiju, je primena svih sporazuma o deeskalaciji, kako bi se stvorila klima poverenja kod lokalnih Srba i među međunarodnim predstavnicima.

On je naglasio da će, ukoliko dođe do deeskalacije, biti ukinute i sankcije koje je uvela EU.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.