NEMA PREDAHA OD KURTIJEVOG TERORA! SRBI OPET NA UDARU! Obijena i opljačkana kuća Milivoja Joksimovića iz Radeva kod LIPLJANA! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 15:16

NEMA PREDAHA OD KURTIJEVOG TERORA! SRBI OPET NA UDARU! Obijena i opljačkana kuća Milivoja Joksimovića iz Radeva kod LIPLJANA! (FOTO/VIDEO)

Razbojnici napravili haos, sve prevrnuli!

Nepoznati počinioci obili su i opljačkali kuću Milivoja Joksimovića iz Radeva kod Lipljana i iz nje odneli električni alat. Kosovska policija izvršila je uviđaj.

U trenutku pljačke nikoga nije bilo u kući, jer se Joksimović zbog bolesti nalazi kod svoje ćerke u Livađu.

Da je kuća obijena primetila je Milivojeva ćerka kada je došla u Radevo zbog Zadušnica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Lopovi su obili vrata, napravili premetačinu i odneli električni alat, potvrdila je Milivojeva ćerka Snežana Dekić i dodala da ne zna šta je od ostalih stvari u kući odneto, zbog nereda koji su pljačkaši naparavili.

Slučaj je prijavljen policiji, koja je izvršila uviđaj.

Prošle nedelje je u Lepini, na samo kilometar od Radeva, opljačkana kuća porodice Živković.

Izvor: Srbija Danas/Kosovo-online

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Obijena i opljačkana kuća Milivoja Joksimovića u Radevu, kod Lipljana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Mar.2024

Nepoznati počinioci obili su i opljačkali kuću Milivoja Joksimovića iz Radeva, kod Lipljana na Kosovu i Metohiji, a slučaj je prijavljen takozvanoj kosovskoj policiji koja je izvršila uviđaj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.