NEĆEMO DOZVOLITI DA SLUGE NAŠIH DUŠMANA ZAUSTAVE NAŠU SRBIJU Crnogorci sa Kosova stižu na skup SRBIJA NADE 26. maja u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 11:25

"NEĆEMO DOZVOLITI DA SLUGE NAŠIH DUŠMANA ZAUSTAVE NAŠU SRBIJU" Crnogorci sa Kosova stižu na skup SRBIJA NADE 26. maja u Beogradu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić od crnogorskog naroda u našoj južnoj pokrajini ima nedvosmislenu podršku u svojoj divovskoj borbi.

Crnogorska liberalna stranka Kosova (CLS), koja okuplja crnogorsku zajednicu u južnoj srpskoj pokrajini, pruža nedvosmislenu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u, kako je navedeno u saopštenju, divovskoj borbi za vitalne interese naroda i države.

Predsednik CLS Radoman Doderović izjavio je da će rukovodstvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << članovi i glasači te političke partije u velikom broju prisustvovati mitingu “Srbija nade”, koji će biti održan 26. maja u Beogradu.

On kaže da je aktuelni i budući status Kosova i Metohije rešen Ustavom Srbije i potvrđen Rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.

- Sve drugo je borba predsednika Vučića da se ne desi da stane život za Srbe i Crnogorce u pokrajini u međuvremenu. Ko to ne vidi slep je pored očiju. Srbija i svi narodi koji u njoj žive, uključujući i Crnogorce, nikada ekonomski nisu bili snažniji i to smeta onima koji poslednjih dana, sedmica i meseci pokušavaju da zaustave Srbiju na putu napretka i očuvanja naroda na Kosovu i Metohiji - naglasio je Doderović.

Crnogorska liberalna stranka Kosova, kako kaže, podržava i sve napore Srpske liste na Kosovu i Metohiji.

- Pridružujemo se pozivima da se naš, jedan te isti, srpski i crnogorski narod, odazove što masovnije mitingu “Srbija nade”. Nećemo dozvoliti da sluge naših dušmana i razne agenture zaustave našu Srbiju. Svi do jednoga idemo na miting podrške našoj Srbiji - zaključio je Doderović.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crnogorci sa KiM pružiće podršku Vučiću na predstojećem skupu Srbija nade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2023

Crnogorska liberalna stranka Kosova (CLS), koja okuplja crnogorsku zajednicu u južnoj srpskoj pokrajini, pruža nedvosmislenu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u, kako je navedeno u saopštenju, divovskoj borbi za vitalne interese naroda i države.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.