NEĆE SKORO VIDETI SVETLOST DANA: Glavni tužilac Smit izneo niz argumenata, pa poručio da je Veseljiju mesto iza rešetaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 22:42

NEĆE SKORO VIDETI SVETLOST DANA: Glavni tužilac Smit izneo niz argumenata, pa poručio da je Veseljiju mesto iza rešetaka

Glavni tužilac Specijalizovanih veća Kosova nema dilemu

Glavni tužilac Specijalizovanih veća Kosova (DSK) Džek Smit poslao je dokument haškom pretpretresnom sudiji u kojem je naveo argumente zašto smatra da Kadri Veselji i dalje treba da ostane u pritvoru.

Smit je pomenuo izjavu predstavnika veterana takozvane OVK Fatona Klinakua da će ponovo objaviti dokumente Specijalnog suda u slučaju da do njih dođu, prenela je danas "Gazeta ekspres".

Ova izjava, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz kampanju "Sloboda ima ime, OVK", dva su od mnogih argumenata koje je Smit nabrojao i koji, prema njemu, povećavaju rizik u slučaju da Veselji bude pušten iz pritvora.

- Faton Klinaku je 4. juna dao intervju u kojem je obećao da će objaviti poverljive dokumente Specijalizovanih veća ako dopadnu u njihove ruke. Klinaku je predsednik veterana OVK, jer se bivši predsedavajući i zamenik predsednika procesuiraju u Specijalizovanim većima zbog identičnog ponašanja - piše u dokumentu, navodi Gazeta.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.