Izvor: Blic, 26.Feb.2024, 14:37

"NE ZNAM DOKLE ĆEMO MOĆI OVAKO" Studenti i mladi čekaju u redovima na stipendije ispred Poštanske štedionice u Severnoj Mitrovici

Početak poslednje nedelje februara u Severnoj Mitrovici obeležen je velikim redovima ispred ekspozitura Banke Poštanske štedionice, a među građanima su ovoga puta bili i studenti Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici, s obzirom na to da bi danas trebalo da podignu stipendije, kao i mladi ljudi zaposleni preko programa "Moja prva plata", koji su pokušavali da podignu uplate.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosovska Mitrovica: Ponovo veliki redovi ispred Poštanske štedionice, među građanima i studenti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2024

Ispred ekspoziture Poštanske štedionice u severnom delu Kosovske Mitrovice danas su se ponovo stvorili veliki redovi građana, koji pokušavaju da podignu svoja uplaćena primanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.