NE ODUSTAJE OD „VELIKE ALBANIJE“: Kurti sa dvoglavim crnim orlom i pred britanskog ambasadora (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 15.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ODUSTAJE OD „VELIKE ALBANIJE“: Kurti sa dvoglavim crnim orlom i pred britanskog ambasadora (FOTO)

Lider Samoopredeljenja i praktično potvrdio svoja višegodišnja zalaganja za stavranje "velike Albanije" KANDIDAT za premijera lažne države Kosovo Aljbin Kurti nastavlja sa provokacijama. Naime, on se u ponedeljak sastao sa britanskim ambasadorom Nikolasom Abotom i to pod albanskom zastavom.Pročitajte još - JEDAN DETALj SA SASTANKA SA KURTIJEM PRIVUKAO PAŽNjU: Da li to Norveška podržava stvaranje "velike >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Albanije"? (FOTO) Time je lider Samoopredeljenja i praktično potvrdio svoja višegodišnja zalaganja za stavranje "velike Albanije", pod čijim je barjakom nedavno primio i delegaciju minstarstva spoljnih poslova Norveške.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kurti se sastao sa ambasadorom Velike Britanije

Izvor: Blic, 15.Okt.2019

Lider Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti sastao se danas sa ambasadorom Ujedinjenog Kraljevstva na Kosovu Nikolasom Abotom i šefom Političkog odseka Semjuelom Pajsom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.