NASTAVlJA SE TORTURA NAŠEG NARODA NA KOSOVU! Podignuta optužnica protiv dvojice Srba na KiM zbog učešća u protestima

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 19:09

NASTAVlJA SE TORTURA NAŠEG NARODA NA KOSOVU! Podignuta optužnica protiv dvojice Srba na KiM zbog učešća u protestima

Kurtijev lov na Srbe.

Specijalno tužilaštvo u Prištini podiglo je danas optužnicu protiv dvojice Srba zbog navodnog ''nasilničkog ponašanja''.

Specijalno tužilaštvo saopštilo je se oni terete da su bili "deo grupe koje je počinila krivično delo huliganizam" 29. maja.

Kako se navodi, oni su prešli grancu na graničnom prelazu Jarinje u opštini Leposavić. Prema tvrdnjama Tužilaštva, oni su navodno "oštetili privatne objekte i naneli fizičke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povrede službenim licima" i u kontaktu sa ostalim učesnicima mase u Leposaviću "pristali da se pridruže nasilnoj masi srpskih demonstranata".

Tužilaštvo tvrdi i da je kod I.S. prilikom pretresa automobila pronađen biber sprej.

Na severu KiM 26. maja izbili su protesti Srba zbog nasilnog ulaska albanskih gradonačelnika u četiri opštine na severu pokrajine, a 29. maja u sukobima u Zvečanu povređeno je više desetina demonstranata i pripadnika KFOR-a.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.