NASTAVLJA SE RAZOTKRIVANJE KURTIJEVIH PODMETAČINA: Na spisku za odstrel  lažnog premijera nalazi se i čovek koji se leči u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 16:19

NASTAVLJA SE RAZOTKRIVANJE KURTIJEVIH PODMETAČINA: Na "spisku za odstrel" lažnog premijera nalazi se i čovek koji se leči u Beogradu

Aljbin Kurti je danas izneo spisak ljudi koji su navodno izazivali nerede na severu Kosmeta.

 Lider građanske inicijative "Srpski opstanak", Aleksandar Arsenijević izjavio je danas da se na spisku Srba, koji je premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti predstavio u kosovskoj skupštini na i za koje tvrdi da su organizatori protesta na severu KiM, nalazi i ime Nikola Baldini, čoveka koji je više od dve nedelje na lečenju u Beogradu.

Arsenijević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je za Tanjug rekao da je Nikola Baldini retko ime i prezime italijanskog porekla, kao i da je on 14. maja primljen u Klinički centar Srbije, sa ozbiljnim povredama i da već 15 dana nije na KiM.

- Ja sam upravo sada dobio dokument koji je potpisao profesor doktor Goran Tulić sa potvrdom da se i danas u Beogradu 2. juna tu nalazi gospodin Nikola Baldini, dvadesetogodišnjak. On je student u Beogradu, inače poreklom iz Zvečana - rekao je Arsenijević.

Dodaje da nije poznato koliko je taj spisak relevantan.

- Mislim da je cilj zastrašivanje ljudi. I kao što ste videli, izvlače iz svake grupe ljude, vršnjake, iz radnih grupa, kako bi samo zastrašili stanovništvo - istakao je on.

Kurti je danas u Skupštini pročitao imena i prezimena Srba koji su navodno organizovali demonstracije na severu Kosova i Metohije.

Podsetimo, Kurti je kao vođu "terorista" targetirao i Ljiljanu Aksentijević.  Ljiljana ceo svoj život živi u Zvečanu, a zbog povrede kičme, ima problem i sa donjim ekstremitetima.

Na komentar novinara da je danas Aljbin Kurti nju označio kao vođu terorista, upitala je "da li ja ličim na vođu terorista?" vidno uzrujana Ljiljana.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arsenijević: Na Kurtijevom spisku i čovek koji je već 15 dana na lečenju u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jun.2023

Lider građanske inicijative "Srpski opstanak", Aleksandar Arsenijević izjavio je danas da se na spisku Srba, koji je premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti predstavio u kosovskoj skupštini na i za koje tvrdi da su organizatori protesta na severu KiM, nalazi i ime Nikola Baldini,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kurti: O mogućnostima novih izbora na severu s Lajčakom i Eskobarom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2023, 09:42

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izjavio je da ne "osporava neophodnost" održavanja novih izbora na severu KiM "u nekom trenutku", ali da pre toga treba da se uspostavi, kako kaže, "vladavina zakona".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.