Izvor: Blic, 03.Dec.2023, 11:49

NARUČIO UBISTVO ŽENE PA PRIMAO SAUČEŠĆA Jeziv slučaj koji je digao Prištinu na noge: Platio 30.000 evra za likvidaciju žene, u sve umešan i pripadnik bezbednosnih snaga

Ubistvo Ljiridone Murselji u okolini Prištine koje se dogodilo u sredu, podiglo je na noge javnost na KiM, jer se istragom ispostavilo da ga je naručio njen suprug, a da je u zločin umešan njegov rođak, aktivni pripadnik Kosovskih bezbednosnih snaga.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ALBANSKE ZVEZDE U ZAGRLJAJU UBICE Bivši savetnik Pacolija koji je naručio UBISTVO ŽENE na Fejsbuku kačio slike sa Duom Lipom, a sa Ritom Orom VEČERAO PRE 4 DANA (FOTO)

Izvor: Blic, 03.Dec.2023

Naim Murselji, bivši savetnik Bedžeta Pacolija, uhapšen je zbog sumnje da je naručio ubistvo svoje supruge i platio ga 30.000 evra. Murselji se na društvenim mrežama neretko hvalio luksuznim životom, ali i poznanstvima sa albanskim pevačicama Ritom Orom i Dua Lipom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.