NAPADNUT KURTIJEV ZAMENIK: Albanci udarili jedni na druge! Ponižen lažni zvaničnik tzv. Kosova! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2020, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPADNUT KURTIJEV ZAMENIK: Albanci udarili jedni na druge! Ponižen lažni zvaničnik tzv. Kosova! (VIDEO)

Nadomak zgrade "vlade" u Prištini samozvani zamenik premijera tzv. Kosova Avdulah Hoti gađan je jajima.

- Građanin je viđen kako gađa potpredsednika vlade Hotija uz reči: "Taksa se ne ukida - naveo je Ljajmi.

Neposredno posle napada jajima, generalni sekretar Alijanse za budućnost Kosova Besnik Tahiri zatražio je od tzv. vlade da ne donosi jednostrane odluke o ukidanju takse, ocenivši da je za to potreban politički konsenzus.

Pokret Samoopredeljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je, kao "zlonamerne", odbacio tvrdnje da stoji iza incidenta.

Predsednica Skupštine Kosova i Metohije Vjosa Osmani izjavila je da se vladine odluke, uključujući takse, "ne mogu zaustaviti jajima".

Napad na Hotija su osudili i svi "ministri" iz Demokratskog saveza Kosova.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je nedavno gostujući u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi da su takse Prištine na srpsku robu uvedene zbog pritisaka spolja.

On je rekao da je jedna velika, značajna i moćna evropska zemlja tražila da nam Priština uvede takse, s ciljem da se Srbija navede na izlazak iz dijaloga, koji je u tom momentu išao ka kompromisnom rešenju.

U pitanju je jedna značajna i moćna sila - naveo je Vučić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Gađao jajima Kurtijevog zamenika i skandirao o taksama (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 22.Feb.2020

Prištinski mediji pišu o incidentu koji se desio u Prištini NADOMAK zgrade vlade u Prištini zamenik premijera tzv. Kosova Avdulah Hoti gađan je jajima, prenosi Ljajmi.Pročitajte još: Kako je Tači razotkrio igru Prištine i pomogao Srbiji koja je hitno reagovala Kako taj list...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.