Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2018, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJUŽASNIJE PROVOKACIJE DO SADA! Iscrtane NOVE GRANICE tzv. VELIKE ALBANIJE! Ovo je stvarno UZNEMIRUJUĆE!

Kosovo je jedno i nedeljivo, kao što su to želeli Isa Boljetini, Adem Demaći i Adem Jašari, rekao je danas samozvani predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji, pod čijim pokroviteljstvom se u Boljetinu, kod Kosovske Mitrovice, proslavlja Dan zastave u čast Ise Boljetinija, koji je, kaže, Veselji, bio čovek puške i reči.

- Danas, na ovaj sveti dan za našu naciju, od Valone do Boljetina, od Preševa do Ulcinja, od Skoplja do Skadra, ujedinjuje nas poštovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spram naših prvaka, ujedinjuje nas poštovanje za sve one žene i muškarce koji su i u najtežim danima održavali živom ideju nacije i radili sve što su mogli za njenu slobodu - rekao je Veselji.

On je rekao da se svakog 28. novembra penju na to istorijsko brdo, jer su tu "koreni nacionalne slobode Albanaca".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.