NABAVI STVARNE ISPRAVE, DEČKO: Rumuni ne puštaju fudbalera tzv. Kosova preko granice, propada mu transfer karijere

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 21:24

NABAVI STVARNE ISPRAVE, DEČKO: Rumuni ne puštaju fudbalera tzv. Kosova preko granice, propada mu transfer karijere

Bravo, komšije.

Fudbaler tzv. Kosova, Albion Rahmani nalazi se u velikom problemu zbog kojeg bi mogao da mu propadne transfer karijere. Razlog je taj što nama susedna Rumunija ne priznaje nezavisnost samoproglašene republike.

Naime, ovaj fudbaler star 22 godine je potpisao ugovor sa Rapidom iz Bukurešta na osnovu kojeg njegovom bivšem klubu Baljkaniju treba da pripadne 600.000 evra. Ali nije razmišljao da on ne može ni da uđe na teritoriju Rumunije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Kako piše rumunski portal GSP, Rahmani poseduje samo pasoš nepriznate države tzv. Kosova, a granična policija Rumunije nema nameru da ga pusti na teritoriju ove zemlje. Tako su se čelnici Rapida sada našli u velikom problemu nakon što nisu razmislili o potencijalnim posledicama.

U Rapidu sada pokušavaju da nađu rešenje, ali je izvesno da će na kraju morati da traže poništenje transfera preko FIFA.

Rumunija ima vrlo čvrst stav po pitanju nezavisnosti tzv. Kosova i nema nameru da "progleda" kroz prste ovom fudbaleru. Naše istočne komšije su i ranije mečeve sa nepriznatom republikom igrale van svoje teritorije.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Sofia Balbi, supruga Luisa Suareza
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.