NA SEVERU KOSOVA NE POSTOJI DRŽAVA Panika u Prištini nakon poteza Srbije: Te noći sve se srušilo...

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2022, 19:46

"NA SEVERU KOSOVA NE POSTOJI DRŽAVA" Panika u Prištini nakon poteza Srbije: Te noći sve se srušilo...

Enver Hodžaj iz DPK kazao je danas da je razočaran govorom Aljbina Kurtija, ističući da se ono što su gradili od 2008. godine srušilo 5. novembra, prenosi Telegrafi.

Hodžaj je zatražio da se sa Kurtijem održi zatvorena sednica u vezi sa situacijom stvorenom na severu Kosova i Metohije.

Hodžaj je dodao da je situacija na severu Kosova i Metohije na najnižoj tački u poslednjih 20 godina.

- To nije samo vakuum, već politički ponor gde su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kosovske opštine bez gradonačelnika, policijske stanice bez policajaca, pravosudne institucije bez tužilaca i sudija. Za situaciju na severu možete da kažete da je crna rupa, ili da je velika politička jama, jer trenutno ne postoje državne institucije niti politički proces koji bi ih stvorio. Žao mi je što moram da kažem da je 5. novembar najgori čas u modernoj istoriji (lažne) države Kosovo. Ono što smo gradili od 2008. te noći se srušilo - poručio je Hodžaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.