NA KOSOVU NEMA MANASTIRA KOJI NISMO OBNOVILI Predsednik Srbije odgovorio na jeftinu PROVOKACIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2023, 20:19

"NA KOSOVU NEMA MANASTIRA KOJI NISMO OBNOVILI" Predsednik Srbije odgovorio na jeftinu PROVOKACIJU

Nakon napada opozicije u vezi skrnavljenja pravoslavnih hramova predsednik je dao svoj odgovor. 

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, u raspravi o Kosovu, održao je kratki govor poslanicima Narodne skupštine, rekašvi da neće odgovarati svakom od njih pojedinačno, nego zbirno, na po nekoliko njihovih izlaganja.

Napomenuo je da nije ničim ucenjen, a da je juče izbroji 24 laži izrečenih u parlamentu, dodajući da je zato njegova politika nepobediva. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Nakon napada opozicije u vezi skrnavljenja pravoslavnih hramova predsednik je dao svoj odgovor.

A post shared by Александар Вучић (@avucic)

- Najviše hramova, crkava i manastira u istoriji Srbije, Republike Srpske i Crne Gore mi smo pomogli i uradili. Na Kosovu i Metohiji nema manastira u koji nismo uložili. I na to smo ponosni! - izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.