N1: Vučić i Kurti u Briselu 2. maja

Izvor: Beta, 18.Apr.2023, 16:41

N1: Vučić i Kurti u Briselu 2. maja

Premijer Srbije Aleksandar Vučić i sastaće se u Briselu 2. maja sa premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem, saznaje N1.Poslednji sastanak Vučića i Kurtija bio je na Ohridu, u Severnoj Makedoniji, 18. marta.Ta runda dijaloga trajala je skoro 12 sati, nakon čega je Vučić izjavio da ništa nije potpisao, da je "nekakav dogovor" postignut, da je dogovoreno nekoliko tačaka koje će postati sastavni deo pregovaračkog okvira i jedne i druge strane, a da će od njihove implementacije zavisiti napredak u evrointegracijama.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zoran Živković: Briselski sporazum je akt priznanja Kosova od strane režima Vučića, i ništa drugo

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Apr.2023, 10:35

Nekadašnji premijer Srbije Zoran Živković izjavio je danas da je Briselski sporazum prvi akt priznanja nezavisnosti Kosova od strane režima predsednika Srbije Aleksandra Vučića, i ništa drugo.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.