Mustafa potvrdio: Ambasade nas pritiskaju da formiramo vladu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2020, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mustafa potvrdio: Ambasade nas pritiskaju da formiramo vladu

Lider Demokratskog saveza Kosova (DSK), Isa Mustafa, potvrdio je danas da postoji diplomatski pritisak da se što pre formira prištinska vlada.

Nakon sastanka sa ambasadorom Velike Britanije u Prištini, Nikolasom Abotom, Mustafa je rekao da su diplomatski predstavnicu zainteresovani da prištinska vlada bude formirana u najkraćem mogućem roku.

"Tačno je da ambasadori zemalja Kvinte i Evropske unije insistiraju na tome da se što pre formiraju nove institucije. Ambasade >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su zainteresovane da Kosovo dobije vladu i zato dolaze i razgovaraju sa nama", rekao je Mustafa za portal Index-onlajn.

Mustafa je rekao da će na stranačkom predsedništvu razgovarati o pitanju uspostavljanja koalicije sa Pokretom Samoopredeljenje i da će se truditi da dođu do dogovora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.