Mustafa otvara put novom kandidatu za premijera iz redova DSK

Izvor: Blic, 13.Maj.2017, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mustafa otvara put novom kandidatu za premijera iz redova DSK

Predsednik Demokratskog saveza Kosova (DSK) i kosovski premijer Isa Mustafa izjavio je danas u Istoku da možda neće biti kandidat te stranke za budućeg predsednika vlada.

- U razgovoru s najužim saradnicima odlučio sam da u narednom mandatu imamo drugog kandidata za premijera - rekao je Mustafa i dodao da treba dati prostora mladim kadorvima.

Na obeležavanju 27. godišnjice formiranja DSK u tom gradu, Mustafa je rekao da će na tu temu razgovarati s najužim sastavom stranke.

Mustafa je pohvalio rad ministara i poslanika iz redova DSK-a.

Parlamentarni izbori na Kosovu zakazani su za 11. jun.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mustafa neće biti kandidat DSK za premijera

Izvor: Večernje novosti, 13.Maj.2017

Kosovski premijer Isa Mustafa izjavio je da verovatno neće biti kandidat svog Demokratskog saveza Kosova (DSK) za predsednika vlade na parlamentarni izborima, prenose prištinski mediji Kosovski premijer Isa Mustafa izjavio je danas da verovatno neće biti kandidat svog Demokratskog saveza...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.