Izvor: Blic, 19.Avg.2016, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mustafa i Tanin razgovarali o izveštaju SB UN i napretku Kosova

Premijer Kosova Isa Mustafa razgovarao je danas sa specijalnim predstavnikom generalnog sekretara Ujedinjenih nacija (UN) Zahirom Taninom o poslednjem tromesečnom izveštaju generalnog sekretara UN o Kosovu i rezultatima koje je ta zemlja ostvarila na svim poljima od 16. aprila do 15. jula.

Taj izveštaj biće razmatran na sednici Saveta bezbednosti UN, u četvrtak, 25. avgusta.

"Ceneći podršku UN u prethodnim fazama, premijer Mustafa naglasio je promociju državnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i međunarodnog subjektiviteta Kosova i posvećenosti da Kosovo postane članica te organizacije", navodi se u saopštenju Vlade Kosova.

Mustafa je sa Taninom razgovarao i o ekonomskom razvoju, jačanju vladavine prava, konsolidaciji demokratije i punoj integraciji manjinskih zajednica u kosovsko društvo i države, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.