Mustafa: Nadam se skorom povratku Liste Srpska u institucije

Izvor: Blic, 29.Mar.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mustafa: Nadam se skorom povratku Liste Srpska u institucije

Kosovski premijer Isa Mustafa izjavio je danas da nije na njemu da kaže kada će se Lista Srpska vratiti u kosovske institucije, ali se nada da će se to desiti ubrzo.

Mustafa je u Mališevu rekao novinarima da Lista Srpska treba da se intenzivnije angažuje kako bi opštine profitirale od projekata koji su veoma značajni za građane tih opština, preneo je javni servis RTK.

Premijer Mustafa, koji je posetio Mališevo, Suvu Reku i Dragaš, na skupu DSK čiji je lider rekao je da će Kosovo "formirati vojsku" i da "postoji potreba za Oružanim snagama Kosova", prenela je RTK.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jablanović: Odluka o povratku u narednh dan ili dva

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Mar.2015

Predsednik Liste "Srpska" Aleksandar Jablanović najavio je danas da će odluka u povratku Srba u kosovske institucije ili nastavku bojkota biti doneta u narednih dan ili dva i da će, bez obzira kakva bude, biti u interesu građana...On je precizirao da, ako Lista dobije od koalicionih partnera u Vladi...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.