Opštine sa srpskom većinom će imati izvršna ovlašćenja

Izvor: B92, 25.Apr.2018, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Opštine sa srpskom većinom će imati izvršna ovlašćenja"

Priština -- Kosovski analitičar Armend Muja istakao je da će Zajednica srpskih opština imati izvršna ovlašćenja.

On je u emisiji „Debata plus“ na RTV Dukađinu rekao da su izvršna ovlašćenja opština sa srpskom većinom jasna stvar prema aneksu plana Martija Ahtisarija.

„To stoji u aneksu Ahtisarijevog plana, a tu se uređuje i tema odnosa sa Srbijom. U okviru plana se nudi i kanal finansiranja od strane srpske vlade za ove opštine“, rekao je Muja, prenosi prištinski Telegrafi.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Albanci se pozvali na Ahtisarijev plan: ZSO će, ipak, imati izvršna ovlašćenja!

Izvor: BKTV News, 25.Apr.2018

Kosovski analitičar Armend Muja istakao je danas da će Zajednica srpskih opština imati izvršna ovlašćenja...On je u emisiji „Debata plus“ na RTV Dukađinu rekao da su izvršna ovlašćenja opština sa srpskom većinom jasna stvar prema aneksu plana Martija Ahtisarija...„To stoji u aneksu...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.