Morina dočekan kao heroj

Izvor: Danas, 15.Avg.2019, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morina dočekan kao heroj

 Bivši pripadnik OVK Tomor Morina kojeg su makedonske vlasti odbile da izruče Srbiji uz obrazloženje da nisu ispunjeni uslovi za izručenje, nakon puštanja iz pritvora dočekan je u rodnoj Đjakovici na Kosovu kao heroj, preneo je portal Kossev pisanje kosovskih medija. Članak Morina dočekan kao heroj se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Politika i mediji odgovorni za nepoverenje mladih u EU

Izvor: Danas, 15.Avg.2019

Mladi u Srbiji svakodnevno dobijaju poruke od vlasti, putem medija, da su zemlje Evropske unije pretnja za Srbiju - da hoće da ubiju predsednika, otmu Kosovo - posledica toga su rezultati istraživanja koji ukazuju na značajan pad poverenja mladih u Evropsku uniju. Članak Politika i mediji odgovorni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.