Molim Srbe da pokažu ljubav prema svojoj otadžbini Predsednik Vučić pozvao naše ljude da izađu na izbore na Kosovu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2019, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Molim Srbe da pokažu ljubav prema svojoj otadžbini" Predsednik Vučić pozvao naše ljude da izađu na izbore na Kosovu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas Srbe na Kosovu i Metohiji da u najvećem broju izađu na izbore za mesta gradonačelnika u četiri srpske opštine na severu KiM.

"Molim Srbe da izađu na izbore i pokažu da dobro znaju koliko se država bori za njih, da pokažu ljubav prema svojoj otadžbini Srbiji", rekao je Vučić.

On je istakao ne krije ništa kada kaže da Beograd ima najbolje odnose sa Srpskom listom i da time čuva svoj uticaj na teritoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je po ustavu srpska.

Istovremeno je upozorio da ne očekuje da će izborni dan u nedelju, 19. maja, proteći mirno.

Vučić je prethodno istakao da će prištinske vlasti nastaviti da provociraju Srbe i da planiraju akcije sa ciljem slabljenja odbrane severa Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić: Poštujem stav SPC o Kosovu, ali vodimo politiku "pravimo se blesavi"

Izvor: Blic, 17.Maj.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, povodom mišljenja SPC o KiM, da nije očekivao drugi stav, da će ga poštovati, ali i naveo da je neophodno da se suočimo sa realnošću.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.