Modrić povređen, propušta mečeve sa Eibarom i Kosovom

Izvor: N1 televizija, 01.Okt.2016, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modrić povređen, propušta mečeve sa Eibarom i Kosovom

Vezista Reala Luka Modrić se povredio u subotu pred meč sa Eibarom u Primeri, a najverovatnije će propustiti i utakmicu reprezentacije Hrvatske protiv Kosova 6. oktobra u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Madriđani su potvrdili da je Modrić ozledio levo koleno, ali se za sada ne zna kada će se vratiti na teren. Hrvatski državni tim posle meča protiv Kosova u Skadru, igra i protiv Finske u Tampereu 9. oktobra, a Modrić bi tada mogao da bude na raspolaganju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << selektoru Ante Čačiću.

Modrić je igrao svih 90 minuta u remiju Reala protiv Dortmunda (2:2) u Ligi šampiona ove nedelje, a ranije u karijeri je imao problema mnogo problema sa levim kolenom, zbog koga je propustio dobar deo sezone 2014/2015.

Osim Modrića, trener Reala Zinedin Zidan ne može da računa ni na povređene Kazemira i Marsela.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Alarm u Madridu, Modrić mora na novu pauzu!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2016

Hrvatski reprezentativac mora na novu pauzu zbog povrede kolena...Luka Modrić će odsustvovati naredne četiri nedelje zbog obnovljene povrede kolena...Modrić je već nekoliko puta morao na pauzu iz istih razloga, a madridski klub je danas potvrdio da mora na novu pauzu...Odsustvo Modrića biće veliki...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.