Miša Vacić u ruskom vozu delio vizit karte koje konačno potvrđuje KOJA JE NJEGOVA FUNCKIJA

Izvor: Blic, 14.Jan.2017, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miša Vacić u "ruskom vozu" delio vizit karte koje konačno potvrđuje KOJA JE NJEGOVA FUNCKIJA

U vozu koji je krenuo iz Beograda ka Kosovskoj Mitrovici bio je i nekadašnji portparol i lider ekstremno desničarskog SNP 1389 Miša Vacić, koji je u razgovoru s novinarima podelio i svoje vizit karte s logom vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju na kojima piše da je savetnik direktora.

Vacić je novinarima rekao da je četiri puta išao na Kosovo, ali da svaki put nisu hteli da ga puste da uđe.

Miša Vacić, portparol desničarskog pokreta "1389", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osuđivan zbog različitih krivičnih dela, od pre dva meseca zaposlen je u Kancelariji za Kosovo i Metohiju, potvrđeno je nezvanično "Blicu".

Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić odbacio je kao "izmišljotine i klevete" to što se Miloš Vacić, portparol desničarskog pokreta "1389" u medijima pominje kao njegov savetnik, te smatra da su te klevete upućene na njegov račun, jer, kako navodi, "nemaju šta drugo da mi prebace".

Premijer Aleksandar Vučić nije mogao da komentariše "slučaj Miloša Vacića u Kancelariji za Kosovo i Metohiju", niti komentar na to direktora Marka Đurića, rekavši da ne zna šta je Đurić rekao, niti o čemu se radi.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vacić u "ruskom vozu" delio vizit karte sa novom funkcijom

Izvor: B92, 14.Jan.2017

U vozu koji je krenuo iz Beograda ka Kosovskoj Mitrovici bio je i nekadašnji portparol i lider ekstremno desničarskog SNP 1389 Miša Vacić...On je u razgovoru s novinarima podelio i svoje vizit karte s logom vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju na kojima piše da je savetnik direktora, prenosi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.