Izvor: Danas, 16.Jan.2024, 01:11

Miroslav Ivanović uoči šeste godišnjice od ubistva njegovog brata: Imate nekoga ko želi da stvori neku maglu, da predstavi stvari drugačije nego što jesu

Miroslav Ivanović, brat nekadašnjeg lidera građanske inicijative „Srbija, demokratija, pravda“ Olivera, koji je ubijen 16. januara 2018. godine u Kosovskoj Mitrovici ispred prostorija svoje stranke, kaže da je njegov brat trpeo mnogo pritisaka, „uglavnom sa jedne iste strane, a to je Beograd, politika Beograda i eksponenti te politike na severu Mitrovice, zajedno sa kriminalnim grupama“.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brat Olivera Ivanovića o Radoičiću, spotu na Pinku i pritiscima iz Beograda: "Neko stvara maglu"

Izvor: Radio 021, 16.Jan.2024

Miroslav Ivanović, brat Olivera, koji je ubijen 16. januara 2018. godine u Kosovskoj Mitrovici, kaže da je njegov brat trpeo mnogo pritisaka, "uglavnom sa jedne iste strane, a to je Beograd".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.