Ministar Vulin odgovorio na Haradinajeve pretnje!

Izvor: BKTV News, 10.Jun.2017, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Vulin odgovorio na Haradinajeve pretnje!

Ministar za rad Aleksandar Vulin izjavio je danas da će nastaviti da brani svoju zemlju i Srbe na KiM i da nikada neće priznati nezavisnost Kosova i Metohije dodajući da će Ramuš Haradinaj za svoje zločine odgovarati.

"Kada vam hapšenjem preti dokazani ubica i vođa jednog od najmoćnijih narko klanova u Evropi onda morate da znate da je to naravno ozbiljno", rekao je Vulin novinarima odgovarajući na pitanje da li ozbiljno shvata pretnje hapšenjem od strane Haradinaja. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Haradinaj najavio koji srpski političari će prvi biti uhapšeni ako on postane premijer!

Vulin je rekao da je sigurno to da je Haradinaj zločinac, da je ubica žena i dece i da je dobro prepoznao ko su protivnici kosovske nezavisnosti.

"Posebno je (Haradinaj) prepoznao da ću ja nastaviti tako i dalje da se ponašam, da ću braniti svoju zemlju i Srbe na KiM i da nikada neću priznati nezavisnost Kosova i Metohije", istakao je Vulin.

Navodeći da će možda njega Haradinaj uhapsiti, a da možda i neće, Vulin je naglasio da je jedno sigurno, a to je da je Haradinaj ratni zločinac, dokazani ubica žena i dece i da će pravda po njega doći.

"Mi ćemo sačekati, kao što smo čekali i sa ratnim zločincima iz Drugog svetskog rata da prođu decenije pre nego što su upoznali lice pravde. Sačekaćemo i Haradinaja", rekao je Vulin.

Vulin se oglasio povodom inicijative o izmeni Zakona o radu!

Vulin je zaključio, Haradinajeva ćelija u Nišu će biti spremna za njega i on će za svoje zločine odgovarati.

Haradinaj je u svojim izjavama izneo pretnje da će ukoliko bude postao premijer Marko Ðurić i Aleksandar Vulin biti uhapšeni ako uđu na Kosovo.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Vulin: Haradinaj će odgovarati za svoje zločine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2017

Ministar za rad Aleksandar Vulin izjavio je danas da će nastaviti da brani svoju zemlju i Srbe na KiM i da nikada neće priznati nezavisnost Kosova i Metohije dodajući da će Ramuš Haradinaj za svoje zločine odgovarati..."Kada vam hapšenjem preti dokazani ubica i vođa jednog od najmoćnijih narko...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.