Milovan Drecun gost Novog dana

Izvor: N1 televizija, 23.Nov.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milovan Drecun gost Novog dana

Pripadnici specijalne kosovske policije ušli su na sever Kosova. Uhapšene su četiri osobe. Portparol policije Kosova Baki Keljani izjavio je da su trojica uhapšenih osumnjičeni u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, dok je četvrti pruzao otpor tokom policijske akcije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da je akcija specijalne jedinice kosovske policije do sada najsnažniji pokušaj ugrožavanja opstanka Srba na Kosovu i Metohiji i da više nema razloga za poverenje >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u Misiju Kfor. O aktuelnoj situaciji, u temi jutra, govori predsednik Skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun. Iz Prištine izveštava naša reporterka Zana Cimili, a iz Kosovske Mitrovice novinarka Milica Andrić Rakić.

Društveno-političke aktuelnosti, kroz pregled štampe, komentariše glumac Goran Šušljik.

Sutra od 20 časova na Festivalu autorskog filma, u Kombank dvorani, premijerno će biti prikazan dugoočekivani film TERET reditelja Ognjena Glavonića. Ovo ostvarenje osvojilo je mnogobrojne nagrade i priznanja na prestižnim festivalima širom sveta, a premijeru je imao na Filmskom festivalu u Kanu. Naši gosti ovog jutra su Dragana Jovović producentkinja filma i glumac Leon Lučev.

Dvanaesti po redu Festival nauke dočekaće od 29. novembra do 2. decembra na Beogradskom sajmu posetioce iz celog regiona, vodeći ih kroz niz postavki, eksperimenata, šou programa i radionica na putovanje kroz jedinstvenu Zemlju budućnosti. Naš gost je Koordinator programa Festivala nauke Nenad Zarić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Pucnji i sirene na severu, ROSU uhapsio četiri osobe

Izvor: N1 televizija, 23.Nov.2018

U akciji pripadnika specijalne kosovske policije - ROSU, u severnoj Kosovskoj Mitrovici uhapšene su četiri osobe: trojica osumnjičenih u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, dok je četvrti pružao otpor tokom policijske akcije...Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.