Izvor: Danas, 05.Jan.2024, 10:49

Milovan Drecun: Priština ubrzano uvodi obavezni vojni rok, to će biti problem za srpski narod

Predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun rekao je da srpski narod na KiM posebno zabrinjava to što Priština planiran rok za uvođenje obaveznog služenja vojnog roka, koji je bio 2028. godine, značajno pomera unapred, a ove godine planiraju pilot projekat sa obaveznim služenjem vojnog roka.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Drecun: Srbi na KiM zabrinuti zato što Priština ubrzava uvođenje vojnog roka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jan.2024

Predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun rekao je danas da je srpski narod na KiM naročito zabrinut zbog toga što Priština ubrzava proces uvođenja obaveznog služenja vojnog roka. "Ono što po meni izaziva posebnu zabrinutost za srpski narod na Kosovu i Metohiji, jeste...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.