Milovan Brkić:  U istom sosu

Izvor: KMnovine.com, 15.Okt.2020, 16:32

Milovan Brkić: U istom sosu

"Američki predsednik ume, kao i Vučić, da obećava. Obećao je da će ''za šest nedelja močvarište biti očišćeno'', ali od toga ništa. Sada ti isti traže njegov opoziv, jer navodno, nije sposoban da obavlja dužnost. Za njega ne znam, ali za Vučića pouzdano tvrdim da je opasno lud."


   
Milovan Brkić
   
Piše: Milovan Brkić


Izgledalo je >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << šašavo, ali je korisno.

Tog četvrtog septembra srpski predsednik Aleksanadar Vučić je, sedeći kao kažnjeno dete na šamlici ispred američkog predsednika Trampa u Ovalnom kabinetu, potpisao izjavu da priznaje nezavisnost Kosova i da će raditi u tom pravcu, da će ispuniti želje prisutnog predsednikovog zeta Džerada Kušnera da će preseliti ambasadu u Jerusalim, da će Kosovo priznati Izrael, da će otertati iz Srbije Kineze, Ruse, Turke, Irance..

Prisutnima je predsednik Tramp, kao maloj deci, podelio nalivpera. Da vežbaju potpisvanje izjava.

Tako osramoćen Vučić se s osmehom i srećnim izrazom lica javio iz Vašingtona, oteran od Bele kuće, da je potpisao istorijski sporazum sa Trampom, da je prvi Srbin kome je američki predsednik poklonio penkalo.

I ostali na tom skupu su ga dobili, ali nisu Srbi.

Predsednik Tramp, takođe osramoćen, se potom obratio naciji, saopštavajući da je posredovao u potpisivanju istorijske izjave dva neovlašćena čoveka da priznaju jedan druog, da na taj način ''prestaju svakodnevni krvavi sukobi ova dva naroda koji odnose živote''! Znao je g. Tramp da će FBI-a i CIA iščeprkati koliko je njegov izaslanik Ričard Grenel ugovorio i naplatio za Vučićevu promociju! A reč je o ogromnim parama, kojima zet pokušava da izvadi štetu i priloži tastu za kampanju.

Sekretar za nacionalnu bezbednost Robert O Brajan je saopštio predsedniku da će se povući, ako potpiše akt o amnestiji Vučića, jer su protiv njega u SAD-u podignute optužnice za teška krivična dela i raspisane poternice. Predsednik je to uzeo na znanje, a Metju Palmer, pomoćnik Majka Pompea je ispratio Vučića do Brisela, da ga agenti FBI-a ne uhapse..

Od tada Vučić ne šparta svetom. Samo ako ga neko zvanično pozove u diplomatsku posetu. Ali takvih, osim Erdogana, nema više!

Dva omražena predsednika, dve omražene zemlje, nastavili su da deluju u svom stilu. I oba su u velikim problemima.

Američki predsednik ume, kao i Vučić, da obećava. Obećao je da će ''za šest nedelja močvarište biti očišćeno'', ali od toga ništa. Sada ti isti traže njegov opoziv, jer navodno, nije sposoban da obavlja dužnost. Za njega ne znam, ali za Vučića pouzdano tvrdim da je opasno lud.

A Ana Brnabić organizuje kartel da smaknu Vučića, uz pomoć njenog sabrata Grenela.

Vučić je poslao Trampu zlatan sat, a njegov kabinet je 22. septembra poslao tipsko pismo zahvalnosti, koje je Vučićeva Velika propaganda laži čitala tek 7. oktobra, na svim vestima njegovih te-ve i radio stanica. Eto, vidite, predsednik se zahvalio na zlatnom satu. Grenel je tražio da postavi Brnabićku za mandatara, pa tek onda da pismo pročita!

Američki peder komanduje srpskim pederima.


ČITAJTE MAGAZIN TABLOID:



Umesto zaključka, radi boljeg razumevanja politike, citiraću jednu anegdotu

Jedan Rus, jevrejskog porekla, dobio je dozvolu da emigrira u Izrael.

Na aerodromu u Moskvi, pri kontroli prtljaga, ruski carinik među stvarima ugleda Lenjinovu bistu pa ga upita:

- Šta je ovo?

Jevrejin:

- Pitanje "šta je ovo" je pogrešno, druže. Trebali ste pitati: Ko je ovo? Ovo je drug Lenjin. On je postavio osnove socijalizma, doneo Rusima prosperitet. Ja ga nosim kao uspomenu na te slavne dane!

Ruski carinik postiđen kaže, izvolite prođite.

Na aerodromu u Tel Avivu, ponovo carinik pita za bistu:

- Šta je ovo?

Jevrejin:

- "Šta je ovo" je pogrešno pitanje, gospodine. Treba da pitate: Ko je ovo?

Ovo je Lenjin. Zlikovac zbog koga sam ja, kao Jevrejin, morao napustiti Rusiju. Nosim ovu bistu kako bih ga svaki dan proklinjao. Izraelski carinik će na to:

- Oh, izvinite! Prođite.

Kada je stigao kući, Jevrejin je bistu stavio na sto.

Pozvao je rodbinu na večeru. Jedan rođak ga upita:

- Ko je ovo?

- Dragi moj, "ko je ovo" je pogrešno pitanje. Trebao si pitati šta je ovo?

Ovo je deset kilograma 24-karatnog zlata, bez carine i poreza.


Politika je, pričati na različit način o istoj stvari, zavisno od publike, a rezultat neće izostati!

A mi smo zemlja gladnih, ubogih i obespravljenih građana.

Viktor Igo, kome je Napoleon streljao sina, rekao je: ‚‚Niko nikad neće biti slobodan dokle god postoji glad i nesreća!‚‚

Alber Kami je tvrdio: ‚‚Ko god ćuti nad zločinom, saučesnik je u zločinu!‚‚

Francuska je iznedrila revoluciju u kojoj je sa giljotine na trgu Konkord padalo u korpu 1.000 glava svaki dan.

Kod nas bi to prošlo sa mnogo manje krvi.




Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram



PROČITAJTE JOŠ: Vučićeva presuda: Brkić kao ĆuruvijaMilovan Brkić proći će kao Ćuruvija, tako glasi presuda Aleksandra Vučića, koja je ispisana na pedesetak zidova u centru Beograda. Postoje snimci sigurnosnih kamera, zna se ko je pisao grafite, ali ne reaguju policija i tužilaštvo. Ne reaguju jer ne smeju, znaju da je nalogodavac uzurpirao svu vlast u državi.

PROČITAJTE JOŠ: Milovan Brkić: Neka vise Predstava je skoro gotova, muzika svira još samo malo, gazda najavio fajront... Marica čeka pijane goste. Ovu poruku šalje mi Valter, koji je u inostranstvu, na ozbiljnom zadatku. Kao za vreme nemačke okupacije, od dolaska Vučićeve mafije na vlast, razgovaramo u šiframa, čije poruke samo mi razumemo.

PROČITAJTE JOŠ: Intervju zbog koga se Milovan Brkić našao na listi za odstrel režimskih medija (VIDEO) petak, 03. april 2020. | Urednički kolegijum Predstavnici režimskih medija i medijskih udruženja, koji sebe neopravdano nazivaju "profesionalcima", kao po direktivi digli su glas protiv urednika Magazina Tabloid, Milovana Brkića.



KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: Magazin Tabloid    :: © 2014 - 2020 ::    Hvala na interesovanju

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.