Milica Pavlović ZAHTEVALA od devojki koje je PLATILA da se opuste dok ih DODIRUJE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2021, 22:26

Milica Pavlović ZAHTEVALA od devojki koje je PLATILA da se opuste dok ih DODIRUJE! (VIDEO)

Scene koje su nepravedno pale u senku!

Novi spot Milice Pavlović za numeru "Crne Noći/Novi Balkan S&M" izazvao je masovne reakcije.

Popularna pevačica iskoristila je umetničku slobodu da upotrebi religiozne i nacionalne simbole u svrhu svog novog vide-a, a prva tumačenja išla su u pravcu toga da Milica oponaša čuvenu statu "Pijeta" Mikelanđela Buonarotija - prikaz Bogorodice koja pati nad mrtvim sinom Isusom Hristom (detaljnije OVDE).

Okidač >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bila izjava Pavlovićeve na društvenoj mreži Instagram, u kojoj je sebe opisala kao Kosovku devojku 21. veka (pogledajte OVDE).

Međutim, u senku su pali mnogo smeliji kadrovi spota, koji su vremenski više zastupljeniji. Milica tokom spota uživa u društvu lepih devojaka, a scene međusobnog dodirivanja su na granici pristojnosti.

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Na Jutjubu nedavno se pojavio video kako je teklo snimanje za "Crna jutra", a sramežljivim manekenkama Pavlovićeva je poručila:

- Devojke šta god da je "too much" (previše) u mojim očima ja ću ga iseći. Opušteni pokreti, poziranja, malo neki takt. Opustite se! - hrabrila je devojke koje je angažovala i platila za spot koji ju je doveo do vrha trending liste Jutjuba.

Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.