Milena Popović: Dobila sam poziv za svedočenje

Izvor: Beta, 22.Jul.2021, 08:12

Milena Popović: Dobila sam poziv za svedočenje

Poslanica u Skupštini Srbije Milena Popović izjavila je danas da je od Osnovnog suda u Prištini dobila poziv za svedočenje na sudjenju za ubistvo njenog nevenčanog supruga Olivera Ivanovića.Popović je agenciji Beta kazala da će ona biti medju prvim svedocima koji će se pojaviti u sudskom postupku."Dobila sam poziv za 1. septembar i moje svedočenje će biti na samom početku sudskog procesa", rekla je Popović.Sudjenje za ubistvo predsednika Gradjanske inicijative "Sloboda, Pravda, Demokratija" Olivera Ivanovića počelo je 6. jula u Prištini.Pored šestoro optuženih u optužnici kosovskog specijalnog tužilaštva se navodi da iza ubistva Ivanovića stoji kriminalna grupa koju predvode potpredsednik Srpske liste Milan Radojičić i biznismen Zvonko Veselinović.Sud je odlučio da se optuženima Marku Rosiću, Silvani Arsović, Radetu Basari i Nedeljku Spasojeviću sudi kao članovima udruženog zločinačkog poduhvata koji su ubili Ivanovića. Policajci Dragiša Marković i Žarko Jovanović optuženi su za manipulisanje dokazima u ovom slučaju.Milena Popović je ranije izjavila da bi pred Sudom u Prištini trebalo da budu saslušani Radojičić i Veselinović, kao i svi ostali koji se na bilo koji način dovode u vezu s ubistvom Olivera Ivanovića."Ako Radojičić tvrdi da nema veze s Oliverovim ubistvom onda bi svoju nevinost trebao da dokaže pred Sudom u Prištini", rekla ...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milena Popović: Dobila sam poziv za svedočenje

Izvor: Danas, 22.Jul.2021

Poslanica u Skupštini Srbije Milena Popović izjavila je danas da je od Osnovnog suda u Prištini dobila poziv za svedočenje na suđenju za ubistvo njenog nevenčanog supruga Olivera Ivanovića.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.