Milan Radoičić tužio Radu Trajković

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2019, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Radoičić tužio Radu Trajković

Potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić, kojeg kosovsko tužilaštvo sumnjiči za umešanost u ubistvo srpskog političara Olivera Ivanovića, podneo je tužbu Višem sudu u Beogradu protiv predsednice Evropskog pokreta Srba sa Kosovo i Metofiju, Rade Trajković zbog povrede ugleda i časti.

Trajković je to potvrdila na svom Tviter profilu, navodeći da će se braniti "poligrafom“, a Radoičić je u razgovoru za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << KoSSev rekao: "Tačno je“.

Rada Trajković je u više navrata u medijima označavala Radoičića kao osobu odgovornu za umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića.

Ona je kritikovala srpske pravosudne organe zbog toga što su, kako je ona to objasnila, štitili Radoičića od kosovskih istražnih organa koji za njime tragaju još od novembra prošle godine kada je u Severnoj Mitrovici izbegao hapšenje, podseća KoSSev.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.