Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2023, 12:29

Milan Krkobabić: Svi programi Ministarstva za brigu o selu biće realizovani i na Kosovu i Metohiji

Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić je za TV Hepi izjavio da su svi programi ovog Ministarstva - program finansijske podrške zadrugama, dodela sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom, kupovina minibuseva za prevoz seoskog stanovništva, održavanje "Miholjskih susreta sela Srbije“, kao i najavljeni program podrške do 10.000 evra mladima za započinjanje sopstvenog biznisa na selu - namenjeni za teritoriju čitave Srbije i da će biti realizovani i na Kosovu i Metohiji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krkobabić: Svi programi Ministarstva za brigu o selu biće realizovani i na Kosovu i Metohiji

Izvor: Beta, 24.Apr.2023

Ministar za brigu o selu u Srbiji Milan Krkobabić rekao je da su svi programi tog Ministarstva namenjeni za teritoriju cele Srbije i da će biti realizovani i na Kosovu i Metohiji, saopšteno je danas. On je za TV Hepi rekao da programe obuhvata finansijska podrška zadrugama, dodela sredstava za...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.