Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2023, 11:25

Uhapšen i Dalibor Spasić, meštani Leposavića dele fotografiju Vlaškovića uz poruku "Nije kriv"

Pripadnici takozvane kosovske uhapsili su danas na Jarinju Dalibora Spasića, medicinskog tehničara iz Kosovske Mitrovice dok se sa maloletnom kćerkicom i suprugom vraćao iz centralne Srbije, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju. Meštani Leposavića na društvenim mrežama danas su masovno podelili fotografiju na kojoj se vidi kako njihov sugrađanin Nemanja Vlašković, koga su kosovski policajci uhapsili zbog optužbi za napad na novinare i na kojoj se vidi da on nije osoba koju je ministar unutrašnjih poslova u vladi Prištine Dželjaj Svečlja zaokružio na fotografiji koju je objavio kada je podelio informaciju o hapšenju, javlja Tanjugov dopsinik.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Advokat uhapšenog Srbina na KiM: Nemanja Vlašković nije napao novinare, imam snimke kao dokaz

Izvor: Blic, 17.Jun.2023

Branilac Nemanje Vlaškovića, advokat Predrag Miljković, izjavio je danas da njegov branjenik nije učestvovao u napadu na novinare i da se to vidi na snimcima i fotografijama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.