Mediji: Zapad zahteva da sednica SB UN o KiM bude zatvorena za javnost

Izvor: B92, 06.Feb.2024, 17:49

Mediji: Zapad zahteva da sednica SB UN o KiM bude zatvorena za javnost

Zapadni centri moći sve čine da sednica Saveta bezbednosti UN posvećena stanju na KiM koju je tražila Srbija, bude zatvorena za javnost.

To saznaje Sputnjik iz diplomatskih izvora.

Zapadni centri moći sve čine da sednica Saveta bezbednosti UN posvećena stanju na Kosovu i Metohiji koju je tražila Srbija, bude zatvorena za javnost – ekskluzivno saznaje Sputnjik iz diplomatskih izvora.

"Očigledno je cilj moćnih zemalja zapada da se ne čuju argumenti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije i predsednika države Aleksandra Vučića. Da svet bude uskraćen za istinu o strašnoj nameri Prištine da izvrši pogrom na Kosovu i Metohiji", preneo je diplomatski izvor Sputnjika upućen u dešavanja u UN.

Srbija je zvanično u ponedeljak podnela zahtev za sazivanje vanredne sednice SB zbog situacije na Kosovu i Metohiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SKANDALOZAN ZAHTEV ZAPADA! Ne daju da se čuje glas SRBIJE i predsednika VUČIĆA o Kosmetu! Šta se sprema na sednici SB UN?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024

Srbija je zvanično u ponedeljak podnela zahtev za sazivanje vanredne sednice SB zbog situacije na Kosovu i Metohiji...Zapadni centri moći sve čine da sednica Saveta bezbednosti UN posvećena stanju na Kosovu koju je tražila Srbija, bude zatvorena za javnost – ekskluzivno saznaje Sputnjik iz diplomatskih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.