Mediji: Sednica Skupštine Srbije o Kosovu 2. februara

Izvor: Beta, 25.Jan.2023, 17:55

Mediji: Sednica Skupštine Srbije o Kosovu 2. februara

Sednica Skupštine Srbije posvećena Kosovu i Metohiji, kojoj će prisustvovati predsednik Aleksandar Vučić, počeće 2. februara i trajaće više dana, preneli su mediji.Po navodima Večernjih novosti, rasprava će trajati dva ili tri dana "kako bi predsednik mogao da odgovori na pitanja svih poslaničkih grupa".Vučić je ranije danas, u objavi na Instagramu, najavio da će doći na sednicu parlamenta ali i izrazio žaljenje što "dobar deo" opozicionih političkih stranaka nije prihvatio njegov poziv na konsultacije o evropskom predlogu za rešavanje pitanja Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sednica Skupštine o Kosovu i Metohiji 2. decembra

Izvor: RTS, 25.Jan.2023

Sednica Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji biće održana 2. decembra, potvrđeno je RTS-u. . Sednici Skupštine prisustvovaće i predsednik Srbije Aleksandar Vučić...Predsednik je ranije danas najavio da će biti u Narodnoj skupštini i odgovarati na sva pitanja.."Rekli...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.