Mediji: Danica Grujičić na Kosovu obilazi zdravstvene ustanove u srpskim sredinama

Izvor: Beta, 15.Apr.2023, 13:30

Mediji: Danica Grujičić na Kosovu obilazi zdravstvene ustanove u srpskim sredinama

Ministarka zdravlja Danica Grujičić obilazi tokom praznika zdravstvene ustanove u većinski srpskim sredinama na Kosovu, koje funkcionišu u sistemu Srbije.RTS je preneo da će ona danas, sutra i u ponedeljak obići zdravstvene ustanove u srpskim sredinama u kojima se leči srpsko stanovništvo.Posetu je započela obilaskom domova zdravlja u Kosovskom pomoravlju i bolnicu u Pasjanu, popodne će biti u Lapljem Selu i Gračanici, a u ponoć će prisustovati Vaskršnjem jutrenju u manastiru Gračanica.Predivđen je obilazak Goraždevca, kao i Štrpca na krajnjem jugu Kosova i, za ponedeljak, Bolničkog centra i Medicinskog fakulteta u severnoj Kosovskoj Mitrovici.Grujičić, obilaskom ustanova primarne i sekundarne zdravstvene zaštite u kojima se leči srpsko stanovništvo, želi da se uveri u kakvim uslovima one rade, kakav je kvalitet njihovih usloga i kakve probleme imaju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarka Grujičić obilazi zdravstvene ustanove u srpskim sredinama na KiM

Izvor: Danas, 15.Apr.2023

Ministarka zdravlja Danica Grujičić obilazi zdravstvene ustanove u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji. Posetu je započela obilaskom domova zdravlja u Kosovskom pomoravlju i bolnice u Pasjanu. Popodne će biti u centralnom delu Kosmeta u Lapljem Selu i Gračanici.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.