Marko Đurić povećao vođstvo protiv Prištine na 6 : 0 !? (FOTO)

Izvor: KMnovine.com, 26.Feb.2017, 02:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Đurić povećao vođstvo protiv Prištine na 6 : 0 !? (FOTO)

Kako je direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić hteo da protutnji severom Kosmeta!?



   
Marko Đurić poneo sav teret... Ilustracija: KM Novine 2017.    

















Piše: Milijana Patrić




U početku beše voz! Ali, i nedođe voz! Ne prođe osmišljenom relacijom Beograd – >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << Kosovska Mitrovica kome se najviše radovao niko drugi do direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, koji je baš sa ovim vozom želeo da povede sa 6 : 0 protiv Prištine, protiv koje je od ranije u jednom danu već poveo sa 5 : 0 !? Osmišljeni, planirani i stvarni voz, putujuća svetinja na čeličnim točkovima i na čeličnim šinama ispraćen u samom vozu od Marka Đurića nedođe na ravno Kosovo? Doduše, Marko izađe iz voza još u Rakovici pa požele srećan put putujućoj svetinji koja nestiže u K. Mitrovicu.


   
Voz na relaciji Beograd Kosovska Mitrovica, osmislili nadrivernici Marko Đurić, Aleksandar Vučić, Toma Nikolić i uzurpatori ERP.    



A možda, da je junak Marko, pošto vodi sa 5 : 0 protiv Prištine, krenuo sa vozom, negde bi se survao u rovinama Ibra pa bi, eto, posle onog junaka Marka Kraljevića, sad bila ispevana pesma i o ovom ovovremenom bezkosovskom Marku!

No, ipak ovovremeni bezkosovski Marko Đurić ne bi skliznuo u rovinama Ibra jer je na pruzi od Raške do Kosovske Mitrovice ograničena brzina voza od 10 do 40 kilometara! Baš evrounijska brzina? Ako koza laže, rog ne laže! Evo fotki iz ovog januara 2017. kad je putujuća svetinja trebala da uđe na sever Kosmeta!


   
Ovuda je Đurić pustio voz da "protutnji" severom KiM!    










   
Na posečenom i otršenom kolcu, kako nije izgledalo ni u tursko doba. Metalni disk na kome je ručno ispisana propisana brzina govori o ozbiljnosti ali i kolika je stvarna briga za putnike u vozu kad to ne snima kamera. Ima li koga da odgovori da li je znak dovoljno "razumen"?    



Marko Đurić, nesuđeni junak, za dolazak putujuće svetinje na KiM pobrinuo se da umesto metalnih stubova sa železničkim znacima pored pruge, kako je to svuda u svetu, na relaciji Raška – Kosovska Mitrovica, postavi železničke znake na sveže posečenim stablima pored pruge! I to sve izgleda moderno, nadrealno i baš onako kako Marko Đurić vodi sa 5 : 0 protiv Prištine i kakav put je EU postavila Srbiji da ide prema njoj!? 


   
Koliko je Marko Đurić, kao i Vlada Republike Srbije na čelu sa Aleksandrom Vučićem i Tomisalvom Nikolićem šarlatanska i neozbiljna, vidi se i po ovom znaku kojim je pruga na severu Kosova i Metohije "modernizovana"!    


Bezkosovski Marko sada ne sme na teren Kosova, pošto je poveo golovima sa velikom razlikom, 5 : 0 protiv Prištine! Postiže golove junačina Marko sa više od 300 kilometara udaljenosti samo se ne vidi kako? Da li iz slobodnog udarca, penala, iz izgre, ofsajda..... Samo on zna kako! Srbi sa Kosova i Metohije to vide kao čiste autogolove Marka. Autogol je i rikverc putujuće svetinje iz Raške za Beograd koju osmisli junačina bezkosovski Marko pod budnim okom "gospodara Vučića" našeg doba.


PODRŽITE NAS, PRATITE NAŠU STRANICU NA FEJSBUKU:
kmnovine.com



Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2017 ::    Hvala na interesovanju




Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.