Izvor: Danas, 21.Feb.2024, 19:47

Manojlović poručio Vučiću: „Kada je u pitanju litijum, odlučuje Amerika, a suverenista si u vezi međunarodne istrage“

"Šta će biti sa Srbijom i šta će se dešavati na Kosovu i Metohiji, za to se primaju nalozi od američke duboke države, da li treba da se kopa litijum ili ne, to će da utvrđuje nemačka stranka zelenih, ali kada treba da se sprovede međunarodna istraga da li je bilo krađe izbora – tad si velki državnik i suverenista," poručio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću direktor kampanja pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Manojlović: Vučić zove Nemce da odluče o kopanju litijuma, a o krađi izbora glumi samostalnost

Izvor: Radio 021, 21.Feb.2024

Direktor Pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović kaže da predsednik Srbije poziva nemačku stranku Zelenih da odluči da li će se u Srbiji kopati litijum, a da o krađi izbora glumi samostalnost.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.