Manifesto: Kovid primorao Beograd i Prištinu na saradnju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2020, 19:17

Manifesto: Kovid primorao Beograd i Prištinu na saradnju

Pandemija virusa kovid-19 primorala je Beograd i Prištinu na saradnju, piše italijanski Manifesto, ističući da bi se u suprotnom zaraza širila u srpskim opštinama na Kosovu.

List piše da su Beograd i Priština po izbijanju zaraze na Kosovu odgovorili različitim merama, ali da se situacija na severu Kosova, sa srpskom većinom, nije pogoršala.

"Simbolično primirje" postignuto je na mostu u Kosovskoj Mitrovici gde su se sastali gradonačelnici severnog i južnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dela, Goran Rakić i Agim Bahtiri, i pozvali građane "obe strane" da "zajedno pobede u ovoj borbi".

U tekstu o postignutom dogovoru Beograda i Prištine, Manifesto ističe da kriza sa korona virusom ne dopušta greške.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Koronavirus primorao Beograd i Prištinu na saradnju"

Izvor: B92, 16.Maj.2020

Pandemija koronavirusa primorala je Beograd i Prištinu na saradnju, piše italijanski Manifesto...List ističe da bi se u suprotnom zaraza širila u srpskim opštinama na KiM...Navodi se da su Beograd i Priština po izbijanju zaraze na Kosovu odgovorili različitim merama, ali da se situacija na severu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.