Izvor: Danas, 26.Maj.2023, 11:01

Malići: Vučić će morati bar negde da popusti

Uprkos pokušajima da se odugovlači sa implementacijom Ohridskog sporazuma o normalizaciji odnosa, Zapad će držati za reč i predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog premijera Aljbina Kurtija, a očekujem da će Vučić morati bar negde da popusti, izjavio je politički analitičar iz Prištine Škeljzen Malići.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Janjić: Na Kosovu neće biti rata, ali ustanak je moguć

Izvor: Beta, 26.Maj.2023

Politički analitičar Dušan Janjić izjavio je da su današnji sukobi na severu Kosova epilog jednostarnih politika kosovskog premijera Aljbina Kurtija i predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Janjić je agenciji Beta kazao da Kurti dosledno sprovodi jednostrane odgovore na jednostrane akcije Beograda. "Ta...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.