Mala matura veliko srce ponovo u Obrenovcu

Izvor: Glas javnosti, 17.Maj.2012, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mala matura veliko srce ponovo u Obrenovcu

BEOGRAD- Tradicionalna akcija „Mala matura – veliko srce” organizuje se ove godine po sedmi put.

Učenici pet obrenovačkih osnovnih škola („Jefimija”, „Posavski partizani”, „Prva obrenovačka”, „Jovan Jovanović Zmaj” i „14. oktobar” iz Bariča) primiće i ovoga puta u goste đake sa Kosova i Metohije.

Kod svojih vršnjaka, od 17. do 21. maja, boraviće 40 učenika iz Prištine i Zubinog Potoka.

Tokom boravka u Obrenovcu, za učenike sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Kosova i Metohije biće organizovan adekvatan program u saradnji sa osnovnim školama iz Obrenovca.

Učenici će posetiti opštinu Obrenovac, prisustvovaće manifestaciji „Maturantska parada – ples sa Evropom” na gradskom trgu, posetiće manastir u selu Grabovac, Termoelektranu „Nikola Tesla B”, a biće organizovan i izlet u Beograd.

Manifestaciju su, kao i do sada, organizovali Ministarstvo za Kosovo i Metohiju i Ministarstvo za prosvetu i nauku u saradnji sa gradom Beogradom, lokalnim samoupravama, institucijama i privrednim subjektima.

Cilj manifestacije „Mala matura – veliko srce” jeste uspostavljanje trajnih veza kosmetske dece i njihovih osnovnih škola sa decom i školama iz Beograda.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mala matura veliko srce ponovo u Obrenovcu

Izvor: Kurir, 17.Maj.2012

Učenici pet obrenovačkih osnovnih škola primiće i ovoga puta u goste đake sa Kosova i Metohije..BEOGRAD- Tradicionalna akcija „Mala matura – veliko srce” organizuje se ove godine po sedmi put...Učenici pet obrenovačkih osnovnih škola („Jefimija”, „Posavski partizani”, „Prva obrenovačka”,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.