Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jun.2023, 13:34

Majka pretučene dece: Zatekla sam ih sa puškama iznad glave

Marija Radosavljević, majka dvoje dece koju su juče u Žitkovcu kod Zvečana pretukli pripadnici specijalne jedinice kosovske policije, kaže da nijednoj majci ne bi poželela ono što je ona doživela. Opisala je kako ju je policija sprečila da priđe ćerki i da su iznad devojčice stajala dvojica policajaca s puškama u rukama. Radosavljevićeva je navela da su decu pustili i da je, kada je došla kući, videla da je sin udaran na brojnim mestima, da ima mnogo podliva.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majka srpske dece pretučene u Žitkovcu: Zatekla sam decu kako im policajci drže puške iznad glave

Izvor: KMnovine.com, 18.Jun.2023

Majka srpske dece pretučene u Žitkovcu: Zatekla sam decu kako im policajci drže puške iznad glave Marija Radosavljević, majka dvoje dece koju su juče pretukli pripadnici specijalne jedinice kosovske policije, kaže da nijednoj majci ne bi poželela ono što je ona doživela......Vidno potresena,...

Nastavak na KMnovine.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.