Izvor: Radio 021, 20.Jul.2020, 09:05

Maja Gojković i Marko Đurić se oporavili od korone

Predsednica Skupštine Maja Gojković oporavila se od Covida-19.

Kako je rekla za Kurir, pre nekoliko dana puštena je sa Infektivne klinike u Beogradu.

"Sad sam odlično, hvala na pitanju. Kod kuće sam i sada je sve u redu. Uradila sam i kontroloni test i negativan je", rekla je Gojković za "Kurir".

Ona je apelovala na građane da se čuvaju, da nose maske i drže odstojanje.

Osim predsednice Skupštine, na Infektivnoj klinici se od korone >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << lečio i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

I on se potpuno oporavio i pušten je iz bolnice, a kako je rekao, već od danas bi trebalo da se vrati na posao.

"Dobro sam, oporavljen i negativan na koronu. Plan mi je da se od ponedeljka vraim redovnim obavezama", rekao je Đurić.

Dodajmo da su od korone ranije oboleli i ministar odbrane Aleksandar Vulin i ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić.

Autor: Kurir, 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.