MUP: Otkazane i ostale utakmice selekcije Kosova u Kovilovu

Izvor: RTS, 23.Mar.2018, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Otkazane i ostale utakmice selekcije Kosova u Kovilovu

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da utakmice između Kosova i Norveške u subotu, kao i između Kosova i Slovačke u nedelju, neće biti odigrane.
Utakmica između Srbije i Kosova na juniorskom kvalifikacionom turniru rukometašica trebalo je da se igra u petak od 16 časova u Kovilovu, ali je meč otkazan iz bezbednosnih razloga.
"Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštava da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se, osim današnje kvalifikacione utakmice za juniorke u rukometu između reprezentacija Srbije i takozvanog Kosova, neće odigrati ni utakmice između takozvanog Kosova i Norveške u subotu i meč sa Slovačkom u nedelju", navodi se u saopštenju.
U međuvremenu je EHF odlučila da se srpska selekcija diskvalifikuje iz daljeg takmičenja.
"Napominjemo da je odluka o otkazivanju navedenih utakmica doneta kako bi se izbegla bilo kakva mogućnost sukoba između policijskih službenika Ministarstva i naših građana", stoji u saopštenju. 
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Takozvano Kosovo neće igrati!

Izvor: Mondo, 23.Mar.2018

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije izadalo saopštenje u kojem obaveštava javnost da selekcija takozvanog Kosova neće igrati ni protiv Norveške, ni protiv Slovačke...Evropska rukometna federacija isključila je žensku juniorsku reprezentaciju s kvalifiokacionog turnira za Svetsko prvenstvo,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.